Naar hoofdcontent

Overkomer

Einde Schaatsseizoen

Afgelopen weekend is de zomertijd weer ingegaan. Dit betekent het einde van ons schaatsseizoen en starten met de voorbereidingen op de komende winter.

Einde Schaatsseizoen

In het afgelopen seizoen is er veel gebeurd op en rond het ijs van de verschillende banen. We hebben de benodigde wedstrijden kunnen rijden met als hoogtepunt het clubkampioenschap op 15 maart 2015.

Vanaf donderdag 2 april 2015 starten we weer met de fietstrainingen voor de recreanten. Inmiddels staat het vertrekschema op de website.

De skeelertraining start op maandag 13 april 2015 en de droog/loop trainingen gaan vanaf woensdag 15 april. We hopen dat velen van jullie (klein en groot) gebruik maken van deze mogelijkheden.

In de zomervakantie wordt er normaliter niet geskeelerd en is er geen looptraining. Mochten de trainingen wel doorgaan dan wordt dit via de website bekend gemaakt.

De genoemde data zij de data waarop de pupillen en de recreanten starten. De wedstrijdrijders en de marathongroep horen via hun trainers waar en wanneer zij verwacht worden voor welke trainingen.

Voor verdere informatie kan er contact worden opgenomen met de verschillende coördinatoren (pupco en recreanten) of via het secretariaat.

Het is de bedoeling dat we de komende zomerperiode nog wat activiteiten gaan organiseren op en rond Combibaan Hengelo. Hou hiervoor ook in de zomer de website in de gaten.

Maureen Hesselink
secretariaat@hijc.nl
06-21217064

 

  • Aantal weergaven (4309)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!
Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!
Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!