Gratis schaatslessen

Kinderen en volwassenen kunnen gratis en geheel vrijblijvend 2 keer komen schaatsen bij de Hengelose IJsclub (HIJC) op IJsbaan Twente. Aldus kunnen zij kennis maken met de HIJC en het schaatsen op de ijsbaan. Wij delen u in bij een groep die bij uw niveau past en u traint twee keer mee met de grootste schaatsvereniging van Twente. Na de proeflessen kunt u dan beslissen om lid te worden of om van het lidmaatschap af te zien.

Voor volwassenen is het wel van belang dat zij de beginselen van het schaatsen beheersen. Zo niet, dan raden wij aan om éérst schaatslessen voor beginners te volgen bij de schaatsschool van de ijsbaan. Daarnaast dient u zelf voor schaatsen te zorgen. Desgewenst kunt u een paar schaatsen huren bij Hyro Sports, de schaatsshop van de ijsbaan. Als u de lessen van de schaatsschool gevolgd heeft en u kan zelfstandig op de schaats staan dan kunt u zich alsnog aanmelden voor de proeflessen.

Voor pupillen is er maar één voorwaarde en dat is dat de pupil minimaal 6 jaar oud moet zijn. Schaatsen kunnen via de HIJC worden geleend gedurende de proeflessen.

Vul onderstaand formulier in om u hiervoor aan te melden: